Logo

Transmediumkurs Stockholm

Transmediumkurs

Du har nu möjligheten att utveckla dina förmågor i transmediumskap under en glädjefylld och insiktsfull helg. Trans är ett förändrat medvetandetillstånd och transmediumskap är ett samarbete mellan ett medium och ett annat medvetande. Det är en frivillig och kärleksfull relation, en djupare form av kommunikation där du som medium tillåter ett annat medvetande att dela ditt energisystem.
Transen är ett av de mest direkta sätten för andevärlden att förmedla budskap och healing på, därför blir det som förmedlas rent och kraftfullt.

Kursen innehåller: Meditation, Information och diskussion kring transmediumskap, Inspirerat tal, Transövningar och Praktiskt arbete i trans

Plats: HelhetsHälsan, Torsgatan 8B, Stockholm (nära Norra Bantorget)
Tid: 2 - 3 juni 2018 kl 10.00 - 16.30
Lärare: Ulla Alvarsdotter och Kerstin ”Tetti" Frid
Pris: 3 200 kr, fika ingår

Anmälan till Ulla tel: 070-656 60 46 email: info@beeyond.se Tetti tel: 070-278 61 01 email: info@amyris.se
Faktura skickas ut efter din anmälan. Varmt välkommen!

Presentation: Ulla arbetar i Stockholm och erbjuder där Hypnosterapi, Tidigare Liv-sessioner, Privatsittningar med målning och Transhealing. Hon har även kurser i Transhealing och Transmediumskap samt är återförsäljare för Scandinavian Herbs hudvårdsprodukter.
Hemsida: www.beeyond.se

Tetti har egen lokal i Knivsta och erbjuder där Klassisk massage, Laserterapi, Aromaterapibehandlingar, Hypnosterapi, Tidigare Liv-sessioner, Energibalansering och Instant Transformation. Hon har kurser i Transmediumskap samt säljer Biofotonprodukter och andra hälsoprodukter.
Hemsida: www.amyris.se

Både Ulla och Tetti jobbar i trans 3-4 tillfällen i månaden, för att utveckla sig själva och också förmedla budskap till andra genom tal och skrift.


When?

June 2nd 10:00am - June 3rd 04:30pm

Where?

HelhetsHälsan, Torsgatan 8B, Stockholm


Show all events

Beeyond
Adamsbergs Gård 4 A
762 91 Rimbo


+46706566046
info@beeyond.se

View Ulla Alvarsdotter's profile on LinkedIn

Did you know that Beeyond has a newsletter?